Uw advocaten

Liane Veenstra
Liane Veenstra studeerde in 1994 af aan de Rijksuniversiteit Groningen op het gebied van Privaatrecht en Sociaal-Economisch en Ondernemingsrecht. Na haar studie was zij onder meer werkzaam bij een accountantskantoor, waar zij de nodige ervaring heeft opgedaan op financieel gebied. Sinds 1999 is zij werkzaam als advocaat en heeft zij ruime ervaring opgedaan op het gebied van het insolventierecht, arbeidsrecht, contractenrecht, algemeen civiel recht en personen- en familierecht.

In haar werkwijze probeert Liane Veenstra voor u zo snel mogelijk helderheid te creëren door het geven van een duidelijk, eerlijk en adequaat advies.

Maartje Bietmann
Maartje Bietmann studeerde in 2013 af aan de Rijksuniversiteit te Groningen in het Nederlands recht. Sindsdien is zij werkzaam geweest als bedrijfsjurist bij een grote onderneming, waar zij zich bezig hield met het verbintenissenrecht en ondernemingsrecht. Ook tijdens haar studie deed zij reeds veel ervaring op, met name bij het Juridisch Loket waar zij werkzaam was op het gebied van het arbeidsrecht, verbintenissenrecht en personen- en familierecht.

Sinds december 2014 werkt zij bij Advocatenkantoor Veenstra, waar Maartje in februari 2015 werd beëdigd tot advocaat.